-75%

Ароматерапевтичен дифузер и овлажнител с ефект на пламък

Код на продукта: aromafle
В наличност

ОВЛАЖНИТЕЛ С РЕАЛИСТИЧЕН ПЛАМЪК

Най-умните LED светлини се комбинират с мъгла, за да се получи реалистичен пламък, точно като пламък, който гори в камина. Можете да избирате между два режима: "силен пламък" и "мек пламък". Ако се използва през нощта, атмосферата на стаята ще бъде много романтична и лечебна.

БЕЗШУМНО ОВЛАЖНЯВАНЕ

Нивото на шума на овлажнителя може да бъде намалено до 25 децибела, тих и овлажнен, няма да пречи на вашето учене, работа или сън, далеч от досаден шум, дизайнът на пламъчната лампа може добре да отпусне стреса ви.

ОВЛАЖНИТЕЛ И ДИФУЗОР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 2 В 1

Можете да добавите 3-5 капки от любимото си етерично масло по време на употреба, за да облекчите умората, да овлажните кожата, да намалите стреса и да създадете идеална среда за сън!

НАСТРОЙКА НА АВТОМАТИЧЕН ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ

Когато обемът на водата в овлажнителя е недостатъчен, той автоматично ще се изключи. Няма нужда да се притеснявате, че ще изгорите, докато спите, защото функцията му за автоматично изключване ще ви осигури по-добра защита.

РЕЛАКСИРАЩА АТМОСФЕРА

Този дифузер за етерични масла е идеален за всеки дом, офис или йога студио, за да можете да създадете успокояваща атмосфера. Този уред ще пречиства и овлажнява въздуха, така че вече няма да страдате от суха кожа и устни. Дифузерът ще създаде перфектна среда, за да можете да дишате по-добре и да спите, да се отпуснете и да се чувствате по-добре от всякога!

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
14 .99 лв. 59 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Ароматерапевтичен дифузер и овлажнител с ефект на пламък

14 .99 лв. 59 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж