-50%

Дигитален LCD токов мултицет

Код на продукта: multic2
В наличност

С високите си максимални стойности за измерване на ток и напрежение, този дигитален LCD токов мултицет е незаменим инструмент за всеки сервизен техник. С него можете да измервате до 20A и 1000V, осигурявайки необходимата гъвкавост за различни електрически приложения.

За малкия ток имате специално предназначени измервателни обхвати от 2mA, което е изключително полезно при работа със слаби електрически сигнали.

Ако се занимавате с ремонт на уреди, ще оцените възможността за измерване на капацитет на кондензатори до 200uF, което може да бъде от жизненоважно значение при диагностика и подмяна на компоненти.

Защитата с гумен калъф гарантира, че инструментът е защитен от механични повреди и удари, като същевременно се съобразява със стандартите на IEC-1010 за електронни измервателни уреди.

Уредът е сертифициран по CE стандарта, което потвърждава неговата сигурност и съответствие с европейските изисквания.

Уредът измерва:
Напрежение (DC и AC): От 200mV до 1000V за DC и от 200mV до 750V за AC, с висока точност и разнообразни обхвати.
Ток (DC и AC): Измерва ток от 10uA до 20A за DC и AC, позволявайки ви да измервате както слаби, така и силни електрически сигнали.
Съпротивление и капацитет: Осигурете си точни измервания на съпротивлението и капацитета на кондензаторите, включително и измерване на температура и честота.
Тест на транзистори, диоди и продължителност на връзката: С удобните функции за тест на компоненти и континуитет на връзката, вие можете бързо и лесно да проверите състоянието на съответните елементи в електрическите схеми.

Информацията се показва на яркия LCD дисплей, който осигурява ясно четими резултати. С батерии тип AAA, уредът е лесен за захранване и много мобилен.

С този мултицет в ръцете си, вие ще имате инструмент, който не само ще улесни работата ви, но и ще гарантира безопасността на вашите измервания и електрически проекти.

* Снимките са с презентационни цели.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
24 .99 лв. 49 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Дигитален LCD токов мултицет

24 .99 лв. 49 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж