-60%

Титанов колан срещу болки в кръста

Код на продукта: titkol
Изчерпан продукт

Този титанов колан срещу болки в кръста е със загряващо инфрачервено действие и е много успешен в борбата с редица болки и заболявания в кръста и проблеми със стомаха. Това е един съвременен и модерен от клинична гледна точка продукт, който е доказал качествата си в борбата срещу болките в областа на кръста. Неговото действие се изразява в отделянето на топлина, инфрачервени вълни и отрицателн йони и се намира в пълен резонанс с човешки организъм. Носенето на титанов колан предизвиква увеличаване на циркулацията на кръв, подобрява се многократно обмяната на веществата в клетките и метаболизма. Всичко това допринася за повишаване на имунитета, организма си подобрява защитните сили и преодоляването на болките става по-бързо и лесно.

Затоплящият ефект помага за следните заболявания:

  • Ревматоиден артит
  • Артрит вследствие на напреднала възраст
  • Заболявания на цервикса - шийката на матката при жените
  • Болки в кръста от всякакъв характер
  • Заболявания на стомашно-чревния тракт
  • Проблемна и болезнена меструация
  • Подут и болезнен корем

Начин на употреба:

Коланът се поставя за приблизително 30 минути и се постига затоплящ лечебен ефект. Може да се използва по няколко пъти на ден, но не повече от 3 часа. Не се препоръчва за бременни жени и деца. Не следва да се използва колана от хора с кожни заболявани, свръх чувствителност към загряване и носещи пейсмейкъри.

Възможно е след употреба да се появят зачервявания, които ще изчезнат след няколко часа.

Коланът може да се почиства само с влажна кърпа и не трябва да се ползват никакви химически или перилни препарати!

Размери на колана:

  • Дължина: 120 см
  • Широчина: 10 - 14 см.

Болките и схващанията в гърба, врата и кръста определено са изключително неприятни. Предразположените към ставни проблеми и шипове пациенти обикновено се влияят от климатичните и температурни промени, а появата на оплакванията е изненадваща и рязка, като третирането с различни препарати за вътрешно и външно приложение не винаги оказва оздравителен ефект. Болките в кръста биха могли да са следствие от различни заболявания на вътрешните органи или гръбначния стълб. Напоследък, все по-голяма популярност придобива магнитната терапия, с локално приложение на природни минерали и кристали върху проблемните области.

В каталога ни са налични голям брой ортопедични продукти с добавени лечебни камъни, а един от най-ефикасните продукти за облекчаване на неприятни усещания е титановият колан против болки в кръста. Популярните свойства на титана се проявяват с пълна сила при взаимодействие с кожата-  титанът е химичен елемент със силен затоплящ ефект, който едновременно с това подобрява кръвообращението и циркулацията на лимфния поток, стимулира метаболизма, повишава имунаната система, и крайният резултат е изключително мощно оздравително действие. 

Високоефективният колан против болки в кръста е предназначен за употреба около три пъти на ден, за максимален общ период от три часа. Прилагането му може да причини леки зачервявания, които не са опасни и преминават след броени часове.

Противопоказанията на продукта са насочени към клиенти с кардиостимулатори, различни кожни заболявания, бременни жени и деца.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
11 .90 лв. 29 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Титанов колан срещу болки в кръста

11 .90 лв. 29 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж