-41%

Color Screen монитор за огледало на кола

Код на продукта: mon1
Изчерпан продукт

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА:

Удобен за употреба в кола. Практичен размер, подходящ за малки пространства. Добра картина, която прави продукта отличен избор за пътуващи, искащи да погледат любим филм или предаване. Чудесен спътник при дълго пътуване. Прекрасен за дълъг престой в колата. Има добра картина и ясен звук. Закрепя се с ластик. Красив дизайн и стилен външен вид. Продуктът е подходящ за всички възрасти. Той е чудесно развлечение малки и големи. С него филмите и музиката ще достигат до вас навсякъде, дори и на път, тъй като мониторът се закрепва лесно за огледалото на колата. Отличен за различни пътувания в града и извън него. Прекрасен за забавление на децата и възрастните в колата. Добър за следене на новини и актуални предавания. Отличен за гледане на всякакви медии, канали, станции, тъй като осигурява обхват към националните канали, а ако го свържете, ще можете да гледате и други програми.


ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ПРОДУКТЪТ:

За шофьори, пътници, за офиса, идеален за прикрепяне в кола или камион. Добър за забавление на ваканция с колата. Идеален за тинейджъри, които обичат да гледат тийн сериали и забавни филми. Добър за възрастни, които не искат да изпуснат новините. Подходящ и за най-малките, тъй като на него с удоволствие могат да изгледат любимото си детско предаване. Добър е за всяка възраст и всякакви интереси. Отличен за слушане на музика, гледане на филми, новини, спорт, публицистични предавания и развлекателни програми. Добър за хора с различни институции интереси.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Подходящ за всички модели коли;

4,3 инча;

Цвят черен;

Резолюция 480х240;

Тегло на продукта 400 гр.;

Поддържа Bluetooth, MP5, TF;

За закрепване на огледало на автомобил.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

Монитор за приключване към огледало на автомобил;

12 месеца гаранция.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
42 .50 лв. 72 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Color Screen монитор за огледало на кола

42 .50 лв. 72 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж