-73%

Мини скрита камера HD

Код на продукта: cam13
В наличност

Пълна 1080P HD видео и функция за нощно виждане: Тази мини камера с HD 1920x1080 резолюция при 30 кадъра и 6 мини инфрачервени светодиода без осветление, 5M (16.4FT) разстояние за нощно виждане, дистанционно включване или изключване, вече не се притеснявайте за запис през нощта. Тази домашна мини камера ви дава фантастично нощно изживяване дори в тъмен мрак и пълна защита, за да видите цялата стая през нощта - не само ограничен изглед на прожекторите по всяко време на деня и нощта.

Интелигентно проследяване на движението в реално време: С подобреното интелигентно откриване на движение, малката wifi бавачка ви позволява да настроите чувствителността на сензора ръчно. След като бъде открито движение, скритата камера ще изпрати Push Notification с изображения на вашия телефон. WiFi връзка (само 2.4GHZ) за достъп, можете да предавате на живо всичките си видеоклипове чрез приложението за смартфон или таблет (IOS и Android на разположение) за отдалечен преглед, когато сте напуснали дома си.

Надстроена HD 1080P мини камера: Тази мини камера е най-новата широкоъгълна WiFi камера с малък размер с вграден магнит. Благодарение на 1080P и 150-градусов широкоъгълен обектив, нашата камера заснема детайли ясно и ви дава по-голям обхват на всичко, което се случва в стаята. Независимо къде се намирате, можете да наблюдавате дома / офиса / домашния си любимец / бебето чрез приложението за смартфон, след като скритата камера е свързала WiFi. Перфектен като камера за наблюдение в офис, дом и кола и др.

Компактен и издръжлив дизайн: Вградената литиево-йонна акумулаторна батерия NEFRIA с капацитет 300mAh, която може да издържи един час, и е снабдена с 360 ° гъвкав полутвърд USB кабел, който може лесно да постави стойката на камерата по време на зареждане. Тази мини камера поддържа цикличен запис (Автоматично записва видео на всеки 5 минути, за да улесни съхранението на видео), Поддържа до 128 GB карта с памет. Компактният дизайн улеснява скриването навсякъде, като в дома или офиса.

Надеждна и сигурна: Лек и мини размер, лесен за скриване, следете дома си, офиса или семейството си като домакиня или камера за бавачка 24 часа / 7 дни. Широко използвайте за дома, хотела, градината, заседателната зала, автомобила, пътуванията, магазините, колоезденето, фитнес залата и др. 


ПРОЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИЯ ПРЕДИ ИЗПОЛЗВАНЕ! 1. Изтеглете и инсталирайте APP, можете да го инсталирате в App Store или да сканирате QR кода (инструкции) за изтегляне. 2. Включете камерата, може да се наложи да я заредите за първи път, когато я използвате, можете да я използвате и по време на зареждане (свържете се към захранването: индикаторът на бутона „MOOE“ свети постоянно в зелено) (1). Първата стъпка: Натиснете и задръжте бутона "ON / OFF" за 3 секунди, червената светлина ще светне и ще започне да мига за около 10 секунди, а след това червената светлина ще спре да мига, което означава, че можете да се свържете с гореща точка на камерата (2). По това време отворете телефона и влезте в страницата за настройка на WiFi, намерете точката за достъп на камерата на име MV-XXXX "и я свържете. (3). Върнете се в приложението, отворете интерфейса и опреснете, приложението ще покаже съответната камера, щракнете върху екрана и ще се появи нова потребителска парола. Можете да зададете нова потребителска парола по желание. Камерата вече е активирана! 3. Моля, свържете (2,4 Ghz) WIFI, когато искате да включите дистанционния видео режим!

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
19 .99 лв. 74 .90 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Мини скрита камера HD

19 .99 лв. 74 .90 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж