-50%

Портативна парочистачка и сауна за лице

Код на продукта: par
Изчерпан продукт

Парата от уреда може да се използва за дрехи и за лице преди да започнете гладенето, а също така може да се използва от индивид / семейство, за да изпарите лицето си. 2 в 1 преносимия уред за пара за облекла и лице предлага отлични резултати за лице и материи. Нежен е към дрехите, повече отколкото обикновено гладене. Осигурява непрекъсната пара, за да съживи крехките тъкани, без да ги изгаря или смачква. Този преносим уред за пара за дрехи има 200 мл лесен за пълнене резервоар за вода и осигурява до 15 минути непрекъсната пара. Отнема 2 минути, за да се загрее напълно. Ефектът от уреда върху лицето, е като този когато използвате сауна, кожата се овлажнява и лесно се премахват замърсяванията от нея.


ОСОБЕНОСТИ:

Използвате парата върху дрехите, на закачалката. Не вреди на дрехите, придава свежест на тъканите. Бързо създаване на пара при 100 ° C и високо налягане. Намалява бръчките, премахва праха, стерилизира и дезинфекцира лицето с помощта на високотемпературна пара. Овлажнява и помага да се грижите за лицето си с помощта на парата. Удобен за носене, олекотен. Вграден видим резервоар за ниво на водата. Светлинен индикатор за информация.


КАК СЕ ИЗПОЛЗВА:

1. Добавете вода в контейнера (Забележка: водата не трябва да надвишава максималното ниво 200ml);

2. Свържете захранването и преминете към Steam Garment или Steam Face и червеният индикатор светва;

3. Ще отнеме около 2 минути, за да се загрее парата;

След това можете да започнете да гладите дрехи (Забележка: когато гладите дрехите, трябва да държите уреда вертикално и да го движите нагоре и надолу многократно върху повърхността);

Забележки:

1.След изчерпване на водата изчакайте около 15 минути, за да изстине устройството, и след това добавете студената вода (водата не трябва да надвишава максималното ниво);

2. Когато гладите дрехи, не движете прекалено бързо и надолу, за да избегнете изгаряне с гореща вода;

3. За да осигурите безопасност, докато парите лицето, моля, поддържайте разстояние от поне 30 см. между лицето и изхода за пара;

4. След употреба, излейте остатъчната вода;

5. Не оставяйте без вода.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Номинално напрежение: 220-240V / 50-60Hz;

Номинална мощност: 750W (гладене) / 375W (лице);

Вместимост на резервоара за вода: 200мл;

Вид на продукта: Парочистачка;

Материал: ABS;

Цвят: Бял;

Размер на продукта: 170 х 215 х 100 мм.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
29 .99 лв. 59 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Портативна парочистачка и сауна за лице

29 .99 лв. 59 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж