-31.00лв.

Преносима колона 12-КА ALP 1203 с микрофон и дистанционно

Код на продукта: kol35
Изчерпан продукт
Тази тонколона е идеално решение за улични музиканти и хора, които имат нужда от лека и удобна за пренасяне тонколона, която обаче да дава професионално качество на звука. Тя има голям 12-инчов мощен говорител, който ще Ви гарантира силен саунд. Движението от едно място на друго се осъществява без да Ви тежи, благодарение на двете качествени колелца. Аксесоарът има и дръжка за захващане отгоре, както и два странични джоба.

Тя има всички допълнения в комплекта, които притежават и професионалните устройства, а именно – дистанционно и безжичен микрофон. Благодарение на дистанционното, можете да управлявате всички желани функции с голяма прецизност дори от разстояние. Тъй като микрофонът също е безжичен, можете да танцувате и пеете, да го подавате на гостите сред публиката и въобще да се наслаждавате на свобода на движенията, разбира се в обхват до 15 метра.

Ако искате да направите светлинно шоу за Вашата публика, можете да включите и LED светлините, благодарение на които да подчертавате бийта на музиката, която пускате. Различните опции можете да настройвате изключително лесно, благодарение на дисплея. Вече няма нужда да се чудите как да пуснете желаната песен в точния момент! Професионалният звук идва с професионално представяне!

БУТОНИ:
Бутон за включване и изключване на тонколоната;
Бутон за включване на LED светлини – различни цветове;
Контролер за сила на звука на микрофона – под или над бекграунд звука;
Контролер за високите честоти;
Контролер за баса;
Контролер за силата на звука на тонколоната;
Бутон mic. Pri – микрофона автоматично става водещ и е по-силен от останалия звук;
Бутон за записване;
Бутон за смяна на режими;
Бутон „рипийт“ на песните и превъртане;
Бутон за смяна, пускане и спиране на песните.
ВХОДОВЕ:
Вход за AUX кабел;
Вход за микрофон или музикален инструмент;
Вход за зарядно с диоден индикатор – червен / зелен;
Вход за USB флашка;
Вход за SD/ TF карта.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Марка: ALP
Модел: 1203
Напрежение: 110-220 волта;
Чувствителност: 93 dB +/-3 dB;
Честота: 50 Hz-60 Hz;
Говорител: 12-инчов;
Мощност: 4500W PMPO
Екстри: Bluetooth, радио, дистанционно, микрофон, вход за китара, LED дисплей, цветомузика, AUX, USB, SD/TF слот.
В ОПАКОВКАТА:
Преносима колона с дистанционно ALP1203
Зарядно 
1бр.Безжичен микрофон;
Дистанционно управление;
Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
144 .90 лв. 175 .90 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Преносима колона 12-КА ALP 1203 с микрофон и дистанционно

144 .90 лв. 175 .90 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж