-74%

Разноцветно декоративно фолио за прозорци

Код на продукта: stfol2
В наличност

Разноцветното декоративно фолио за прозорци е със специални неравномерни шарки, които създават визуален ефект на дъгата при попадане на слънчева светлина върху тях. Това не само придава уникална декорация на вашите прозорци, но също така е и чудесна алтернатива на тежките и скъпи завеси или щори.

Фолиото сигурява 90% намаляване на UV лъчението, подобрява ефективността на климатизацията, отразява външната слънчева светлина, блокира навлизането на топлина или студен въздух в помещението, което го прави топло през зимата и хладно през лятото.

Фолиото е устойчиво на надраскване и атмосферни условия, но се залепва от вътрешната страна на стъклото.

Размери: 200x60 см.

Инструкции за монтаж:

1., Почистете старателно и обезмаслете прозорците. Отрежете фолиото, като оставите 2 – 3 см. Повече от измеренето.

* Не забравяйте да откъснете защитното фолио ( прозрачно фолио) преди монтажа, като страната на отстраненото прозрачно фолио е към прозореца.

2. Напръскайте стъклото и фолиото с течността за поставяне на фолиа за прозорци или с разтвор със препарат за миене на съдове ( 10 мл. течност за миене на съдове на 1 л. вода).

*Разпръскването на достатъчно вода (сапунена вода ще бъде по-добре) е ключов момент, водата улеснява изглаждането на въздушните мехурчета, ако разпръскването на твърде много вода доведе до плъзгане на фолиото, моля, издраскайте водата навреме, докато фолиото не се плъзне.

3. След като откъснете основния слой и залепите фолиото върху стъклото, отървете се с шпатула или линия от въздушните мехурчета и излишната вода, събрана под фолиото, като изглаждате от центъра към краищата.

4. Отрежете излишното фолио около краищата с нож за тапети. След приключване на всички дейности оставете прозорците да изсъхнат.

*Това фолио за прозорци се залепя само върху гладки, чисти и плоски стъклени врати и прозорци. Върху матираните стъкла и всички други специално изработени, обработени стъкла НЕ могат да бъде залепено.

* Снимките са с презентационни цели.

Внимание! Цветът на продукта е приблизителен и нюансът му зависи от резолюцията на устройството, от което го преглеждате.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
5 .99 лв. 22 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Разноцветно декоративно фолио за прозорци

5 .99 лв. 22 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж