-76%

RGB смарт LED лента

Код на продукта: lenta2
В наличност

Нашата интелигентна, лека, лесна за инсталиране, с дълъг живот и широко приложение RGB LED лента е водоустойчивa, което я прави подходящи за вътрешна и външна употреба и безопасни при всякакви условия на времето.

Лампичките представляват интелигентни LED, всяка една може да свети в цвят различен от съседната и по различно време. Тази функционалност позволява да се създават безброй ефекти с движение на светлината и смяна на цвета.

 Цветовете и ефектите могат да се управляват с телефон през Bluetooth, дистанционно управление или бутоните на контролера.  

Интелигентната RGB LED лента и светлинните ефекти, могат да превърнат вашия дом в дискотека. Лампичките ще присветват в синхрон с музиката от тонколоните, уловена от микрофона в контролера, също от вашата музиката в телефона или неговия микрофон.

Всички цветове и ефекти могат да бъдат избирани от Smart телефон, през приложение за Android и iOS .

Връзката на телефона с лентата става през Bluetooth, което не налага наличието на Wi-Fi комуникационно устройство или интернет. Приложението използвано за лентата може да управлява няколко контролера, индивидуално или група.

Контролера има вградена функционалност “таймер” или автоматично изключване след определено време. Тази функционалност може да се използва като автоматизирано нощно осветление на детски стаи.

RGB LED ленатата може да бъде свързана към различни източници на захранване благодарение на USB щепсела, като е съвместим с множество устройства.

Лампичките са свързани с тънки кабели с прозрачна и гъвкава PVC изолация, почти невидима при декорация, позволяваща многократен монтаж и демонтаж, без да се оплитат.

ВАЖНО!  При монтаж на лентата, когато е на открито, важно условие за безопасната употреба, е контролера заедно със захранващия адаптер, да са добре защитени от вода и влага.

ВАЖНО! Можете да получите приложението, като сканирате QR кода, намиращ се на USB интерфейса за връзка на инсталацията.

Спецификация:

  • Брой LED: 100;
  • Цвят на светене: Многоцветен;
  • Кабел: Прозрачна изолация;
  • Дължина до лампичките: 0,5 м;
  • Дължина на светещата част: 10 м;
  • Живот лампички: 10 000 ч;
  • Захранващо напрежение: 5V;
  • Електрическа мощност: 3.6W;
  • Напрежение: 220 V;
  • Степен на защитеност: IP65.

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
11 .99 лв. 50 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

RGB смарт LED лента

11 .99 лв. 50 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж