-55.00лв.

Сгъваема шатра с подвижен навес 3х3

Код на продукта: shat13
Изчерпан продукт

Кой не би искал да прави барбекю и да се забавлява в градината до сутринта? На всяка възраст можем да се наслаждаваме на чист въздух, както със семейството, така и с приятели.

Шатрата е сгъваема и е оборудвана с подвижен навес, а компактната и конструкция позволява да бъде монтирана на всякакъв вид повърхност или терен. Също така е просторна, със страни от 3 метра. Нейният сенник ще Ви предпази 90% от UV лъчите.

Сгъваемата шатра с подвижен навес е идеалният спътник, който ще Ви защити, независимо от дъжд или слънце. Разполага с вътрешно алуминиево покритие изолира от топлина, отблъсквайки слънчевите лъчи. Един перфектен начин да пренесете летните забавления в градината.

Изработена е от 100% полиестер, като стабилността се осигурява от качествената стоманена конструкция, покрита с тънък слой боя, което осигурява добра стабилност.. Продуктът е лесен за сглобяване и разглобяване. Също така се поддържа лесно.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте този продукт при силен дъжд, силен вятър или буря, безопасността на потребителите вече не е гарантирана.

Продуктът се доставя разглобен.

Спецификации:

Материал: 100% полиестер; Стомана;

Плътност: 160g / m2;

Цвят: Кафяв;

Цвят на рамката: Бял;

Размери: 3 х 3 м;

Дължина на навеса: 75 см;

Степени на регулиране на височината: 3 броя;

Височини: 250 - 240 - 230 cm;

Метални крака: 30х30/25х25мм, прахово боядисани

Тегло: 5 кг

* Шатрата е без странични страни;

* Снимките са с презентационни цели.

Внимание! Цветът на продукта е приблизителен и нюансът му зависи от резолюцията на устройството, от което го преглеждате.

 

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
179 .99 лв. 234 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Сгъваема шатра с подвижен навес 3х3

179 .99 лв. 234 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж