-70%

Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител

Код на продукта: gkol1
Изчерпан продукт

Многофункционална нощна лампа, безжично зарядно устройство за телефон, Bluetooth високоговорител в едно.

Това е универсално и полезно устройство, което интегрира множество функции в едно. Лампата включва безжично зарядно устройство, Bluetooth високоговорител, музикален плейър, лампа за събуждане при изгрев слънце, лампа за атмосфера, ослепителен светлинен ефект, което ви позволява да се наслаждавате на всички тези функции на едно удобно място.

Тази нощна лампа с безжично зарядно устройство е универсално устройство с димируема атмосферна светлина, която има 10 различни режима на светлинен цвят, включително плътен цвят, двуцветен, трицветен и седемцветен режим. 

С универсална съвместимост това безжично зарядно устройство за телефон осигурява ефективен, бърз и стабилен процес на зареждане от 15 W за широка гама от устройства.

Безжичното зарядно е съвместимо с всички телефони с вграден страндарт Qi.

Той е оборудван с изключителна технология, която помага за предотвратяване на неприятни обстоятелства като свръхток, пренапрежение, късо съединение и прегряване, докато се използва, докато се наслаждавате на съня, музиката, медитацията или ученето.

Това устройство е чудесен подарък за вашите близки при специални поводи.

 

Спецификация:

 • Размер: 23,5 х 8 х 23,5 см;
 • Цвят: Бял;
 • Тегло на продукта: 770гр;
 • Интерфейс: USB;
 • Мощност на безжично зареждане: 12W;
 • Изходна мощност: 5W;
 • Режим на аудио изход: Стерео;
 • Ниво на водоустойчивост: Не е водоустойчив;
 • Тип контролер: Управление с бутони;
 • 360° Съраунд звук;
 • Технология за свързване: Bluetooth;
 • Режим на захранване: Захранван от батерия/USB Type C;
 • Работно напрежение: ≤36V;
 • Bluetooth честота: 2.4 GHZ - 2.48 KHZ;
 • Шум: >75db;
 • Напрежение на вградената литиева батерия: 3.7v;
 • Вход за зареждане: DC5V/500MA;
 • Разстояние на предаване: 10м;
 • Средно време на възпроизвеждане на батерията на високоговорителя: 5 до 8 ч;
 • Сертификация: CE, FCC;

 

Инструкции за безопасност:

1. Не излагайте продукта на вода или влажни зони, като бани;

2. Моля, не удряйте и не изпускайте продукта силно, за да избегнете ръчна повреда;

3. Когато не се използва дълго време, моля, изключете захранването.

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!

Ако имате въпроси по време на употреба, не се колебайте да се свържете с нас, ние носим отговорност за всеки клиент.


Инструкции за сдвояване


  Стартиране:

1.     Натиснете продължително бутона за старт за две секунди, за да стартирате.

2.     Стартирайте нагревателната лампа по подразбиране. Това аудио поддържа използването на Bluetooth устройства с A2DP функция, стартира по подразбиране в Bluetooth режим, Bluetooth индикатор син светлина свети. придружена от гласова подкана, когато стереото чака връзка за сдвояване, само в това състояние може да бъде сдвоено и свързано с Bluetooth аудио.

   Връзка с мобилен телефон:

3.     Втората стъпка, когато наличното устройство показва символа BT2301, показващ, че устройството намира Bluetooth стерео, щракнете върху BT2301, за да влезете в режим на сдвояване.

4.     След като телефонът бъде успешно сдвоен със стереото, ще има гласова подкана и ще се покаже свързаното.

5.      Когато имате два Bluetooth високоговорителя BT2301, чрез продължително натискане на един от клавишите, за да съпоставите Bluetooth, свързани помежду си, двата високоговорителя автоматично ще станат левия и десния звуков канал, за да произведат стерео Съраунд звуков ефект, постигащ истинско безжично Стерео.

Светлина:

6.     Стартирайте ефекта на топла лампа по подразбиране на оборудването и натиснете клавиша за осветление, за да регулирате светлината.

      FM радио, което да използвате:

7.     Натиснете продължително клавиша M, за да превключите към функцията FM, свържете кабела за зареждане към интерфейса produditype-c като радио антена, другият край не е необходимо да свързва без никакво оборудване, а чрез бутона за пауза, за да влезете в автоматичното търсене на станция и автоматично запазванена кабелна станция чрез избор на + запазена станция.

      TF карта:

8.     Като поставите TF картата в слота за карта, ще се появи съответната гласова подкана. Продуктът автоматично ще прочете аудио файла в картата и ще го възпроизведе. Използвайте гласа, за да контролирате музиката с бутона + на високоговорителя.

     Използване на бял шум:

9.     M, за да превключите към режим на бял шум, натиснете / изберете любимата си музика за сън +/-/.

 

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
29 .99 лв. 100 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител

29 .99 лв. 100 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж