-47%

Соларна улична лампа със сензор и дистанционно 12 COB LED

Код на продукта: lam47
В наличност

Характеристика:

- Дистанционно управление и регулируема стойка. Тази лампа има класическа регулируема скоба, която ви позволява да регулирате ъгъла на експозиция на соларната лампа според работната среда. Освен това дистанционното управление е по-удобно, за да регулирате работния режим на лампата по всяко време, не е нужно да използвате стълба.

- LED по-ярко и по-широко осветление със слънчев сензор за движение, оборудвана с модернизирани висококачествени LED лампи и най-нов чип за управление на енергията, който увеличава ъгъла и площта на осветяване с 50%.

- Три удобни режима- сравнете с други едномодови слънчеви светлини, Solar Lights Outdoor предлага 3 работни режима за справяне с различни сценарии на използване. Индукционен режим, режим за пестене на енергия и режим на пълна светлина. Перфектен за използване на входната врата, двора, градината, верандата, гаража, алеята, палубата, пътеката, фермата и всяко място, където грее слънце.

- Всесезонна работна светлина,LED слънчевата светлина абсорбира и преобразува слънчевата светлина в електричество, ефективният слънчев панел има добра топлоустойчива и водоустойчива IP65 функция и може да продължи да работи през студените зимни месеци, осветявайки живота ви при всяко време и всеки сезон.

- Супер дълъг живот- лампата е водоустойчива IP65, която напълно защитава веригата и батерията и удължава живота си 2 пъти от другите.


Спецификации:

Материал: ABS

Цвят на светлината: Бял

Степен на водоустойчивост: IP65

Слънчев панел: 5.5V/1.5W

Разстояние на чувствителност: 5-8 метра

Литиево-йонна батерия: 7.4V/2400mAh

Материал на корпуса на лампата: ABS пластмаса

Яркост на продукта: 800-1000 lm

Обхват на осветеност: около 70-100㎡

Време за зареждане: 8-10ч

Време за осветление: 6-12 часа при пълно зареждане


Съвети:

1. Уверете се, че лампата е напълно заредена под пряка слънчева светлина за 6-8 часа преди инсталиране.

2. Моля, първо извадете прозрачния изолационен лист, когато използвате дистанционното управление.


Включен пакет:

1 x слънчева стенна лампа

1 х дистанционно управление

1 x Ръководство за потребителя

1 x Монтажни аксесоари

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
17 .90 лв. 33 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Соларна улична лампа със сензор и дистанционно 12 COB LED

17 .90 лв. 33 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж