-64%

Спортни безжични слушалки TL BQC-01 Bluetooth 5.1

Код на продукта: slu9
В наличност

Описание:

Технологията Bluetooth V5.1 ви позволява да получите 2 пъти по-висока скорост на предаване и по-стабилна връзка, без да губите сигнал или музика.

Разстоянието на връзката е до 35 фута, така че няма нужда да се притеснявате за прекъсване на слушането и контрола.

След като отворите кутията за слушалки, можете автоматично да свържете устройството и безпроблемно да сдвоите Bluetooth устройството без никакви проблеми.

Уникалното качество на стерео звука и цифровата технология за намаляване на шума CVC8.0 ви осигуряват перфектен звук, което ви позволява да усетите по-реалистична музика.

Компактната и лека магнитна кутия за зареждане е оборудвана с батерия с голям капацитет от 200 mah и можете да я зареждате по всяко време и навсякъде.

Тази слушалка може да използва повече от 4 часа време за възпроизвеждане с едно зареждане, а компактната кутия за зареждане може да се използва за допълнителни 24 часа.

Водоустойчив е, което е много подходящо за изпотяване във фитнес залата.

LED дисплеят може ясно да види мощността на всяка слушалка и кутия за зареждане, без да се притеснявате от прекъсване на захранването.

Освен това кутията е малка и може да се постави в джоб, чанта и портфейл.

Оборудван с тапи за уши с различни размери, така че да не се чувствате неудобно да носите слушалките.

Идеален за бягане, джогинг, колоездене и упражнения във фитнес залата.

Тези Bluetooth слушалки имат функция за управление на докосване, която може да отговаря/затваря повиквания, да превключва песни и т.н., което е много удобно и практично.


Име на артикула: Безжични Bluetooth слушалки

Модел: BQC-01

Материал: пластмаса

Bluetooth: 5.1

Версия за намаляване на шума: CVC8.0

Честотен диапазон: 2402MHz до 2480MHz

Разстояние на свързване: 10-15м

Капацитет на батерията на слушалките: 38mAh (включена)

Капацитет на батерията в отделението за зареждане: 200 mAh (включена)

Време за възпроизвеждане на слушалки: 4 часа

Време за възпроизвеждане: около 40 часа (с кутия за зареждане)

Време за зареждане на слушалките: 40-50 минути

Време за зареждане на отделението за зареждане: 1-2 часа

Характеристики: Технология за автоматично сдвояване, уникален стерео звук, водоустойчив, LED захранващ дисплей, батерия с голям капацитет

Размер: 7 см x 3 см x 3 см/2,76" x 1,18" x 1,18" (прибл.)


Пакетът включва:

1 чифт безжични Bluetooth слушалки

1 x Отделение за зареждане

1 х кабел за зареждане

2 чифта наушници

1 x Ръководство за потребителя

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
19 .99 лв. 55 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Спортни безжични слушалки TL BQC-01 Bluetooth 5.1

19 .99 лв. 55 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж