-52%

Улична лампа MRG A-JX-256, Соларен панел

Код на продукта: lam20
Изчерпан продукт

Тази лампа е идеален продукт за осветление на двора. Тя има инфрачервен сензор за движение, който засича движение до около 3-5 метра, като автоматично включва лампата, когато някой или нещо премине през нейния обхват.
Лампата има вградена батерия, която се зарежда през деня чрез слънчевия панел на гърба й. Капацитетът на батерията е еквивалентен на използване за приблизително 7 дни с 50 запалвания на лампата средно на нощ.
Продуктът е устойчив на атмосферни влияния, рейтингът е IP65. Благодарение на сензора за светлина и присъствие лампата работи само през нощта и единствено когато засича движение.
Слънчевият панел може да се позиционира и на разстояние, като лампата се захранва посредством кабел, наличен в опаковката.

Спецификации:
Марка: MRG
Модел: JX-256
Версия: A
Цвят: Черен
Материал: Полисилиций + ABS пластмаса
Размери на лампата: 29,7 x 10,8 cm
Размери на слънчевия панел: 12,5 х 10,9 см
Използване: Външно
Напрежение на слънчевия панел: 5.5V
Мощност на слънчевия панел: 1,5W
Работно напрежение: 5V
Брой батерии: 2
Тип батерия: 3.7V 18650 2400mAh
Време за зареждане: 6 - 8h
Време на работа: Приблизително 7 дни (50 запалвания / нощ)
Тегло: 650гр
Степен на защита: IP65
Фиксираща повърхност: Стена
Режим на монтиране: Дюбел + отвертка
Брой светодиоди: 1
Температура на светлината: 6000 - 6500K
Автоматично изключване: Да (след 20 - 25 секунди)
Радиус на осветление: 40 - 50 квадратни метра
Ъгъл на откриване: 120 градуса
Режими на работа: 3 (индукция, индукция + готовност, 50% яркост без индукция)
Брой бутони: 1 (превключвател - за промяна на режима на работа)
Режим на захранване: Кабелен
Тип кабел: USB - 3 мм мъжки щепсел
Дължина на кабела: 5м
Цвят на кабела: Бял

Пакетът съдържа:
1. 1x Улична лампа със соларен панел
2. 1x Дюбели + винтове за фиксиране
3. 1x Захранващ кабел 5м

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
23 .80 лв. 49 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Улична лампа MRG A-JX-256, Соларен панел

23 .80 лв. 49 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж