-69%

Ултра мек и супер абсорбиращ комплект за баня

Код на продукта: debpost3
Изчерпан продукт

Подложката за баня е изработена от висококачествен материал, фланелена повърхност, мемори пяна, подложка от полиестер и латекс, артикулът е неплъзгащ се, супер абсорбиращ и ултра мек.

Постелката за баня от мемори пяна има плътна мека мемори пяна, която може да осигури уникален комфорт на вашите крака. Покрита е с нехлъзгащ се латексов материал, осигуряващ здраво захващане, за да го държи на място върху пода. Тя е изключително добре абсорбира допълнителна вода и влага във вашата баня, като поддържа всеки под сух. Меката подложка е чудесна за вашата баня, кухня, всекидневна, офис, коридор и т.н. 

Постелките за баня са подходящи за бани, спални, всекидневни, тоалетни. Подходящ е и за постелки за домашни любимци, детски стаи и много други места в семейството

Гърбът на постелката е направено от PVC материал, който може да стои стабилно върху дървения под и плочките, без да го повреди. След всяка употреба се уверете, че гърбът на постелката е сух и чист.

Постелките за баня се почистват и поддържат лесно. Изпират се в студена вода с препарат и след това се сушат в сушилня на ниски температури. 

Комплектът се състои от 3 части: 

1) Постелка за баня;

2) Стелка за тоалетна;

3) Покривало за капак.

Спецификации: 

  • Материал: Мемори пяна +  полиерстер;
  • Цвят: Тъмносив;

Размери:

  • Постелка за баня – 50 х 80см;
  • Стелка за тоалетна- 50 х 30см; Дължина: 39 см.; Разстояние на извивката: 20 см.
  • Покривало за капак- 38 х 45см;

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
17 .99 лв. 58 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Ултра мек и супер абсорбиращ комплект за баня

17 .99 лв. 58 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж