-60%

Тапет 3D тухли/ самозалепващ

Код на продукта: tap
В наличност

Самозалепващи 3д тапети

Размери: 77 х 70см

Цвят: Бял

Релефен тапет

Дизайн: Тухли

Тапетите, имитиращи тухлени стени се използват в интериорния дизайн с почти същите цели като самата тухлена зидария. Фрагменти от такъв декор създават усещане за надеждност и безопасност. Използването на 3D самозалепващи тапети е прост и ефективен начин за придаване на изразителност на интериора, както и за визуално зониране на дадена стая.


Поради тази причина, интериорните дизайнери не се колебаят да експлоатират зидарията в широк диапазон от интериорни стилове – от класика до модерен минимализъм. Тапетът, имитиращ тухлен зид пресъздава чудесно стила кънтри, като без неговата фрагментарност е невъзможно да се постигне и ефект „таванско помещение” или пък готика, където всички стени са тухла, за да се пресъздаде атмосферата на старинен замък.


Свойства и предимства на този декоративен елемент

Нужно е още в самото начало да уточним, че ако се налага да избираме между естествената тухла и нейната имитация, истинският материал невинаги превъзхожда имитацията. В болшинството случаи е невъзможно тухлите, от които е изградена стената да се извадят на показ, нито пък да се иззида на място тухлена стена.

Желаният ефект е възможно да се постигне единствено с модерните днес 3D тапети тухли, особено в следните ситуации:

Твърде малка площ на помещението;

Липса на майсторски умения в зидането;

Липса на подходящи за дизайна материали;

Слабост на носещите конструкции, които може да не издържат теглото на тухлата;

Необходимост от извършване на ремонти за кратко време;

Ограничен бюджет за ремонт.

Изкуствените облицовки, имитиращи естествени материали като тухла, камък, дърво, мрамор, мозайка и т.н., имат множество предимства, включително огромен избор от стилове и дизайни, даващи простор на въображението. Дори не ви е нужен интериорен дизайнер, а още по-малко майстори, които да реализират креативния ви проект.

Лекотата по осъществяване на ремонтните работи позволява реновацията на дома да се изпълни в рамките на един ден. Крупните ремонти обикновено се отлагат дълго във времето, поради недостиг на пари, невъзможност да се намери добър майстор, неприязън към мисълта за струпване на строителни материали в жилището и към праха, който задължително съпътства по-грубите строителни работи.

Не можем да пренебрегнем и възможността със самозалепващ 3D тапет да се облицоват всякакви стени и конструкции, независимо от тяхната якост, поради ниското тегло на материала. Панелите от винилова пяна идеално покриват неравни основи от почти всякакъв материал. Приложими са дори върху заоблена стена и зони с множество декоративни детайли, благодарение на лекотата на разкрояване и изрязване.

И докато тухлата охлажда помещенията, тъй като поради голямата си маса не може да се затопли бързо, декоративните панели не страдат от подобен недостатък. Нещо повече, те са идеален топлоизолатор, заради което са особено предпочитани за облицоване на външни панелени стени, както и за изолиране на влажни приземни помещения.

По-ниска цена както на самия материал, така и на монтажа, прави плътните 3D тапети самозалепващи идеални за хората, желаещи с малък бюджет да постигнат грандиозни подобрения в домашния интериор. С реализирането на подобен проект може да се справи абсолютно всеки, включително онези от вас, които никога в живота си не са опитвали да лепят някаква стенна облицовка.

И понеже многократно наблегнахме на факта, че това са самозалепващи тапети, става ясно, че за полагането им не са нужни лепила, четки за нанасяне или пък маса, на която да бъдат намазани преди залепяне. Нужни са ви единствено макетен нож и линия за очертаване на паната, нуждаещи се от изрязване. Операцията е изключително чиста. След завършването ѝ ще трябва да съберете само хартията, залепена на гърба на тапета, която сте свалили.

Производителите полагат тухления шаблон към различни видове основи. Най-често срещаните материали при бюджетните тапети тухли са винил, флизелин (нетъкан текстил) и хартия. Хартията и текстилът имат своите плюсове, но не могат да достигнат класата и реалистичния ефект на тапетите от винил.

Различните видове плоскости се различават помежду си не само по качествата, породени от разликата в основата, но и по реалистичната имитация на тухлена зидария. За най-добри са приети съвременните самозалепващи 3D тапети, изработен от разпенен винил. Този материал дава възможност да се имитира не само външния вид, но и текстурата на зидарията, издутината, грапавостта на повърхността на истинска тухла, вдлъбнатината на редовете.


Винилът не само ще украси, но и ще предпази стените от външни влияния. Представеният тук самозалепващ 3D тапет тухли издържа на често миене, както и на висока температура и влажност. Материалът е силно устойчив на абразия, така че може да се използва за декорация на коридори, бани и кухни. Плоскостите са с размер 77 х 70см, което гарантира бърза и лесна работа.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.


ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0895502558 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber  данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 
0895502558
 
3 .99 лв. 9 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0898 33 66 99

Тапет 3D тухли/ самозалепващ

3 .99 лв. 9 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж